Til den sidste afdeling i PostNord Cuppen blev Nicklas Amdi Pedersen nummer fem.

På de tre første afdelinger af PostNord Cuppen har Casper Pedersen og Nicklas Amdi Pedersen begge været med fremme, og da sidste afdeling i dag skulle afvikles i Horsens, var taktikken at få ‘CP’ til at vinde sammenlagt.

Derfor gik Casper Pedersen fra løbets start i udbrud, hvor også Mikkel Bjerg var med, men Team Veloconcept, som havde førertrøjeindehaver Michael Carbel, kontrollerede i feltet og lod dem aldrig slippe langt afsted. På sidste omgang blev de så hentet, og så forsøgte Bjerg igen at køre afsted sammen med en anden rytter.

Duoen blev dog også hentet tilbage i folden, og så skulle det afgøres i en massespurt, hvor ‘CP’ skulle sættes op. Det blev dog lidt mislykket, da sidevinden influerede så meget på de sidste kilometer.

– Det var svært at kommunikere, så i sidste sving med 600 meter til mål åbnede ‘CP’ fra spids. Folsach og jeg sad på hjul af ham og lod ham få hullet. Desværre kom feltet bagfra, og vi havde svært ved at komme op i samme fart. Jeg ender så på femtepladsen, siger Nicklas Amdi Pedersen, der kunne se Casper Pedersen ende på niendepladsen, lige efter Casper Folsach som nummer otte.

– Det var slet ikke, hvad vi gik efter i dag, så vi er selvfølgelig skuffede. De sidste ti kilometer blev der kørt et flot tog, men vi sidder lidt forkert i forhold til, hvem der skal køre spurten, så det ender ikke som planlagt til sidst. Massespurter er hektiske, og der kan hurtigt ske fejl. Det lærer vi af i dag, forklarer Amdi.

Vinderen af afdelingen blev Andreas Stokbro. Den samlede vinder af årets PostNord Cup blev Michael Carbel, mens Casper Pedersen endte på tredjepladsen.